Dette mener kundene

Her kan du lese hva kundene våre synes om Scala undertøy mot cellulitter.
Har du en egen erfaring med våre shapewear som du er fornøyd med, eller er det kanskje noe du synes vi kan gjøre bedre? Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@scalabiopromise.dk

Jenny Kullander, 36 år

Model: Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear / høj talje og Scala Bio Promise Slimming leggings
Størrelse: Medium

”Først vil jeg sige tak for dette suveræne undertøj! Har haft mine Scala Bio Promise Slimming leggings og Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear med høj talje i 14 dage og ser en markant forskel allerede nu. Og behagelige er de jo også! Har spredt det gode rygte, så allerede nu har tre af mine veninder også bestilt dem, og selv lægger jeg snart en ny bestilling ind på yderligere et stk. shapewear med høj talje og tightsene (men nu skal jeg have Small, fordi mine mål er blevet mindre).

Det er det første anti-cellulite-produkt, jeg har prøvet, som rent faktisk virker og holder, hvad det lover. Jeg har trænet regelmæssigt i mange år og spiser sundt, men trods det begyndte der at dukke appelsinhud op på bagsiden af lår og bagdel, da jeg passerede 30-års alderen. Og efter mit andet barn, som nu er et år, fik jeg også appelsinhud over knæene, og denne samt min appelsinhud på bagdelen og lårene kunne jeg ikke komme af med, ligegyldigt hvor meget jeg trænede. Har prøvet diverse dyre anti-cellulite-cremer og forskellig massage, men intet har hjulpet før nu!”

Det synes kunderne

Susanne, 52 år, Stevns Sydsjælland

Model: Scala Bio Promise / Høj talje
Størrelse: Medium

“Da jeg fik mit Scala Bio Promise undertøj for tre uger siden, havde jeg taget 3 kilo på, og det har muligvis bremset en opadgående kurve. Jeg har i hvert fald tabt et halvt kilo igen. Målene er dog de samme indtil videre.

Bukserne er fantastisk rare at have på, ikke ”nylonagtige”. De giver en fin fornemmelse af støtte, men uden at stramme eller trykke ubehageligt.

Alt tøj ser bedre ud over dem! Ingen lille delle, der buler ud over linningen på jeans. (Heller ikke dem, der var blevet lidt for stramme på grund af de 3 ekstra kilo.) Tøj, man før tøvede med at tage på, fordi det sad for tæt, ryger bare på, føles fint og ser godt ud.

Det giver lidt ekstra energi at se okay ud. Jeg ranker ryggen og bliver i lidt bedre humør.”

Det synes kunderne

Molly, Stockholm

Model: Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear/Høj talje

“Først vil jeg sige tak for et rigtig godt produkt, jeg købte fem måneder efter at have født – er gået to størrelser ned.

Jeg glemte meget hurtigt, at jeg havde den på. Den ligesom bare “smelter fast” og bliver hurtigt en vane. Og så former den kroppen utrolig flot under bukser og utrolig rar at have på. Ikke mindst er det godt, man ser en forskellen så hurtigt. Jeg ventede ikke, til jeg var færdig med at amme, før jeg brugte den, og jeg har kun ammet.

Jeg vil også påpege, at jeg fik min menstruation tilbage 7 dage, efter jeg begyndte at bruge bukserne, hvilket virkelig beviser, at blodcirkulationen øges (det kan ellers tage op til et år efter fødslen).

Jeg tog 23 kilo på, da jeg var gravid, og i høj grad takket være jeres produkt har jeg kun 2 kg tilbage til min oprindelige vægt. Og meget glattere og pænere bagdel end før.

Så jeg kan virkelig anbefale produktet til nogle måneder efter fødslen, når man har mave og bagdel, der bare nægter at forsvinde.”

Det synes kunderne

Ulrika Hasselqvist, 40 år

Model: Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear / høj talje
Størrelse: Small

”Allerede efter en uges brug føltes huden glattere, og jeg kunne mærke, hvordan den ligesom var blevet fastere og ”hårdere”. Det var ret fascinerende med tanke på, at jeg var så skeptisk, inden jeg havde prøvet det.

En anden fordel er, at det sidder utroligt behageligt på kroppen af et shapewear-produkt at være. Og på trods af det lidt tykkere materiale er det ikke varmere end mit almindelige undertøj, hvilket var uventet, men positivt.

Efter at have gået med det hele min vågne tid i godt en måned har jeg faktisk kun gode ting at sige om Scala Bio Promise. Selvfølgelig er det mere besværligt at tage på end et par normale trusser, men det er besværet værd alle ugens syv dage.

Jeg har anbefalet Scala Anti-Cellulite Shapewear til mange af mine venner. Det ville jeg aldrig have gjort, hvis jeg ikke selv havde følt, at det faktisk holder, hvad det lover.”

Anette, 40, Offerdal

Model: Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear/Høj talje
Størrelse: Medium og Small

“Det produkt, jeg prøvede, var rigtig godt. Man kunne så og mærke forskel efter bare 5-6 dage. Jeg vil fortsætte med at bruge Scala Bio Promise, for det virker virkelig!

Første gang bestilte jeg Medium, men da jeg er blevet en størrelse mindre, er jeg nu “nødt til” at bestille en Small i stedet for!”

Linda Königsson, 36 år

Model: Scala Bio Promise – Anti-Cellulite Shapewear / lav talje og Scala Bio Fir Slimming leggings
Størrelse: Large

”Den tyndere og billigere model Scala Bio Fir Opaque Tight sidder som et par almindelige strømpebukser. De har ingen rigtig shapewear-effekt sammenlignet med Scala Bio Promise-modellen, som føles betydeligt bedre kvalitetsmæssigt, eller rettere sagt, man mærker den slet ikke, når man har den på (selvom den dækker maven). Den holder også mine deller på plads, så det er logisk, hvorfor den koster mere.

At reklamere for et produkt, der virker til at være for godt til at være sandt, indebærer, at man sætter sin troværdighed på spil. Men i dette tilfælde har jeg virkelig været ambassadør for Scala anti-cellulite-shapewear. Først og fremmest er jeg forbløffet over, at de virker, uden at jeg egentlig behøver at gøre noget.

Ok, det kræver et par knæbøjninger at få dem til at sidde godt i skridtet, når man tager dem på, men når først de er på, mærker man dem ikke resten af dagen. En anden god lille detalje er, at kantbåndene er brede, hvilket gør, at de ikke klemmer. Men de måtte gerne have øget længden på benene på den model, jeg har. De kunne godt have været nogle centimeter længere …”